Trinta pomidorų sriuba su kietuoju sūriu DŽIUGAS®

Ingredientai
- šlakelisalyvuogių aliejaus
- 30 gsviesto
- 1didelis svogūnas
- 2 skiltelėsčesnako
- 1 valgomasis šaukštasmiltų
- 300 mlvištienos sultinio
- 850 gkonservuotų pomidorų be odelių
- 1/2 šaukšteliocukraus
- truputisšviežių čiobrelių
- pagal skonįdruskos, pipirų, šviežių bazilikų
- 30 gsūrio DŽIUGAS
-
Spausdinti
-
Dalintis
Paruošimas
Alyvuogių aliejų ir sviestą sudėkite į puodą. Kai sviestas ištirps, sudėkite smulkintus svogūnus ir česnakus ir pakepkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite miltus ir išmaišykite. Supilkite sultinį, pomidorus, cukrų, prieskonius ir troškinkite 40 minučių neuždengę dangčio.
Išvirusią sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu, patiekite su bazilikų lapeliais ir kietojo sūrio DŽIUGAS® skiedrelėmis.