Pumpkin dumplings with hard cheese DŽIUGAS®

Ingredients

  • 1 glass
    of pumpkin puree
  • 1 teaspoon
    fresh thyme leaves
  • 1,5 ~ 2 glasses
    of flour
  • 1
    egg yolk
  • 25 g
    of hard cheese DŽIUGAS
  • 50 g
    of butter
  • 10 g
    of sage leaves
  • according to taste
    salt
  • according to taste
    black pepper
  • according to taste
    grated cheese DŽIUGAS

Preparation

Moliūgo tyrę sumaišyti su čiobreliais, miltais. Įleisti kiaušinio trynį, sutarkuoti sūrį, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišius dėti porai valandų į šaldytuvą, kad masė sutvirtėtų. Atšalusią masę išversti ant miltuotos lentelės ir formuoti virtinukus. Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti virtinukus, iškilus jiems į paviršių, pavirti dar pusę minutės ir išimti. Sviestą ištirpinti keptuvėje, sudėti šalavijo lapelius ir pakepti, kol jie pradės spirgėti. Virtinukus išdėlioti į lėkštes, užpilti “šalavijiniu” sviestu, užtarkuoti sūrio ir patiekti.

SIMILAR Recipes

Easter Bundt cake with cheese DŽIUGAS®

Easter egg with cheese DŽIUGAS®

Carpaccio with cheese DŽIUGAS®

Grilled sandwiches with chicken or ham and hard cheese DŽIUGAS®

Pasta casserole with vegetables and hard cheese DŽIUGAS®

Marinated hard cheese DŽIUGAS®

Omelette with ham and hard cheese DŽIUGAS®

Pizza with hard cheese DŽIUGAS® and ham

Cookies with hard cheese DŽIUGAS® and thyme

Warm wild mushroom salad with hazelnuts and hard cheese DŽIUGAS®

×

Ask DŽIUGAS cheese expert

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Name
Your personal data ir collected and processed in order to evaluate your needs and to provide you a best possible offer from UAB „Čia Market. By completing this form, you agree to the rules described in our Privacy Policy